Hoevelaken

Dit is het eerste blogbericht op onze site. De echte langere berichten zullen spoedig volgen.

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

4 reacties

  1. Ik zou graag een verwen pakket voor mijn zus willen winnen….. Na vier dagen getrouwd te zijn is zij alweer weduwe
    Ze mag in deze tijd best wel extra verwend worden!

  2. Voor mijn schoonzus Margriet Cornelissen, ze zit een moeilijke tijd en steunt haar man enorm en geeft alle liefde die ze heeft aan hem die hij hart nodig heeft.

  3. Ik zou graag meedoen met de aktie voor mij nichtje Denise bouwmeester. Ze is zwangervan hun eerste kindje, wat natuurlijk al een reden is voor een verwenpakket. Daarnaast is ze ook kapster, met een eigen salon in Hoevelaken, en kan/mag ze nu niet open. Heel verdrietig en veel extra stress terwijl ze juist zo zou moeten genieten van het zwanger zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *