Hoevelaken

Wie ben jij?

Dag, ik ben Yvonne.

Hoe ben jij bij DA terecht gekomen?

Ongeveer 40 jaar geleden ben ik begonnen als weekendkracht bij de drogist van mijn broer. Dat heb ik zo’n 15 jaar gedaan. Ondertussen heb ik mijn studie afgemaakt en ben ik gaan werken bij een zorgverzekeraar. Later kwamen er vier jongens bij, mooie en drukke tijden. Een aantal jaar geleden kon ik een keuze maken of ik door wilde bij mijn toenmalige werkgever. Ik heb ervoor gekozen om te stoppen zodat ik meer tijd thuis kon doorbrengen. Daar kijk ik goed op terug, de jongens blij (denk ik). Ook heb ik andere hobby’s kunnen ontwikkelen, gewoon meer tijd met en voor elkaar.

Vorig jaar kwam er een functie vrij bij de DA. Toen ben ik de drogisterij en parfumerie wereld weer in gerold.

Waar word jij blij van?

Die wereld is echt veranderd. Er zijn zoveel meer producten en ik moet mijn kennis ophalen. Wat niet is veranderd, is het contact met de mensen. We luisteren, praten en helpen elkaar verder. Daarom werk ik graag bij de DA.

Wat maakt ons uniek?

Het fijne aan DA Hoevelaken is de betrokkenheid bij de inwoners. We kennen elkaar. Daarnaast proberen we veel nieuwe producten te introduceren zodat de klant geïnspireerd wordt. We gaan mee met de tijd, dat maakt ons uniek.

Het is fijn bij DA, tot gauw!

10 reacties

 1. Ik zou graag een verwenpakket voor mijn dochter Alice willen. Ze werkt met mensen met een beperking die nu thuis zitten en niet naar dagbesteding mogen. Ook krijgen de cliënten geen bezoek. Dus dat is best pittig om ze bezig te houden. Daarbij heeft ze ook nog de zorg voor haar dochter Isa. Ze heeft haar hart op de juiste plek. En als moeder ben ik supertrots op haar.

 2. Graag voor m’n oudste zus die vecht tegen kanker. Ze heeft het zo verdiend, ondanks alles zo optimistisch en wat is ze sterk! Nu ook nog met alles rondom corona erbij zodat ze knuffels en een omhelzing ook nog moet missen.

 3. Graag zou ik een verwenpakket willen winnen voor mijn schoonzusje, Jolanda Koster. Haar man ligt met een hartinfarct in het ziekenhuis . …Jolanda en haar kinderen hebben hun man en vader sinds 18 maart ivm corona niet kunnen bezoeken/gezien…….

  1. Gefeliciteerd. U heeft een verwenpakket gewonnen voor uw schoonzusje. U mag het pakket komen ophalen in de winkel of stuur ons even een privé bericht op Facebook.

 4. Graag voor mijn schoondochter!
  Dankzij haar tip om naar jullie winkel te gaan vanwege de uitstekende adviezen en service heb ik nu de juiste aanvulling qua vitamines!
  Dank jullie wel!
  Ga zo door!

 5. Voor mijn dochter met het Syndroom van Down, die nu niet naar school kan en haar vriendinnen, juffen en meester zo vreselijk mist.
  Ze zou enorm blij worden van zo’n heerlijk verwen pakket….. het zou voor haar weer even wat plezier zijn in deze bizarre tijd

 6. Ik zou graag het verwen pakket aan mijn man en dochter willen geven….mijn man heeft cold en zit al zooooo lang thuis en komt mondjes maat buiten. Hij is net met pensioen maar kan niet echt genieten ervan.

 7. Ik zou heeel graag zo’n pakket willen winnen. Ik hoor bij de thuisblijvers, omdat mijn studie nu niet meer verder kan gaan op school. Toch hoor ik er niet helemaal bij, want ik heb mijzelf aangeboden om veeel meer te gaan werken in de zorg. Daar ben ik dus best druk mee. Naast mn studie nog veel werken in deze tijden, zorgt ervoor dat het nog belangrijker word om soms even tijd voor mezelf te nemen. Ik hoop met behulp van dit pakket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *