Hoevelaken

Wie ben jij?

Hallo allemaal mijn naam is Herma Huygen. 48 jaar geleden geboren in Drenthe en door mijn studie langzamerhand deze kant op komen wonen. Nu woon ik al ruim 15 jaar in Hoogland. Een buurdorp van Hoevelaken en zoals velen al weten samen met Theo, een geboren en getogen Hooglander. De saamhorigheid en verbondenheid van een drop geeft mij altijd een warm gevoel. Ik voel me dan ook meer dan thuis in Hoogland en nu ook in Hoevelaken. Ik kan genieten van de kleine dingen. Zoals op een zonnige dag in de tuin zitten met een goed glas wijn, een receptenboek uitpluizen en natuurlijk daarna koken en ervan genieten met vrienden en/of familie.

Hoe ben jij bij DA/drogisterij wereld belandt?

Vanaf mijn 20e ben ik werkzaam in de drogisterij en parfumerie branche, als ‘old school’ drogist en schoonheidsspecialiste.

Waar word jij blij van?

Persoonlijk advies en een leuk contact geven mij energie. Ik moet me wel blijven bijscholen omdat er zo vaak iets verandert, maar dat vind ik gelukkig ook leuk. Het is fijn om tijd te hebben voor workshops, gezondheidstesten of gewoon een luisterend oor. Dit was nooit mogelijk toen ik werkte bij o.a. Etos, Douglas en kruitvat. Logisch trouwens, omdat een filiaalbedrijf scherp met haar urenbeleid om moeten gaan. Toch vind ik juist dit zo belangrijk. Even dat momentje die je mag nemen voor de klant. Dit zal ik nooit willen veranderen.

Wat maakt ons uniek?

Als ik op verschillende beurzen ben, ga ik op zoek naar assortiment waar vraag naar is in Hoevelaken, en natuurlijk om nieuwe ideeën op te doen. Onze winkel is helaas niet van elastiek. Anders wist ik het wel 😊. Om toch zoveel mogelijk te kunnen leveren waar de klant om vraagt, zoek ik altijd bij diverse leveranciers naar het gewenste product.

Soms best een uitdaging maar ja, ik ben niet voor “één gat te vangen”.

Wat betekent DA voor jou?

Als je het mij vraagt hoort de DA Drogisterij als vertrouwd merk thuis in Hoevelaken. Klanten komen er al vanaf hun kinderjaren. Je ziet ze gedurende de jaren op groeien tot volwassenen, dat maakt de winkel zo speciaal voor mij.

Toen ik werd benaderd om de winkel over te nemen, hoefde ik dan ook niet lang te twijfelen.

Ik ben nog elke dag blij dat ik de mooie winkel van Gerard Van Altena heb kunnen overnemen.

Daarom graag tot ziens!!!

15 reacties

 1. Ok gun het mijn dochter. Ondanks de rare tijd waarin we leven heeft zij onlangs toch het examen sanctionerend optreden gehaald voor haar opleiding. Ze is dol op parfum, make-up er.

 2. Wil graag voor mijn nichtje die in een woongroep woont niet kan lopen in een rolstoel zit haar ouders ,zus en nichtje niet mag knuffelen ze is erg verdrietig en snapt er niets van duurt allemaal zo lang

 3. Voor mijn lieve moeder die altijd voor ons klaar staat maar dat kan nu even niet. Ze mist ons en haar kleinkinderen enorm. Dan heeft ze toch nog een beetje een speciale moederdag.

 4. Voor mijn lieve moeder die normaal altijd voor alles en iedereen klaarstaat thuis, in haar werk in de zorg en als mantelzorger.
  Normaal is ze nooit ziek en altijd in de weer maar nu kan dit al 5 weken niet. Door zelf ziek te zijn maar toch moeten zorgen voor mijn vader die ook ziek was geworden, gaat het maar niet beter. Ook mijn oma, waarbij ze mantelzorger is, kreeg te maken met de ziekte. Door beide met de ambulance naar het ziekenhuis te moeten was dit erg veel en stressvol voor haar. (Beide ook risicogroepen)
  Met dit pakket hoop ik haar te kunnen opvrolijken met jullie fijne producten zodat ze snel weer de oude kan worden en weer kan klaarstaan voor iedereen!

 5. Ik gun mijn moeder dit pakket! Ze werkt op dit moment in de zorg en is hartstike druk! Daarnaast doet ze nog zoveel andere dingen voor andere! Dat ze nooit keer tijd neemt voor der zelf om echt even te ontspannen! En vind dat ze dat nu wel keer verdient

 6. Ik wil graag meedoen voor mijn schoonmoeder Jannie Meinten. Ze past ondanks de corona crisis nog steeds met veel liefde op onze kinderen, omdat wij gewoon door moeten werken. Wij zijn haar daar heel dankbaar voor.

 7. Voor mijn moeder, die normaal al aan huis gebonden is, maar nu echt nergens komt omdat is in de risico groep valt. Ook komen wij er bijna niet, en ze mist ons en de kleinkinderen!

 8. Eigenlijk gun ik mijn man wel een lekker pakket! Net als velen met ons werkt hij in deze periode thuis, al 5 weken. Boven hebben we een werkplek gemaakt voor hem. Maar tussendoor is hij ook nog leraar voor onze meiden, laat hij de hond uit om even te luchten en probeert hij een positieve sfeer hier in huis te creëeren als één van zijn dames haar dag niet heeft. Een topper van een man, al 20 jaar mijn liefste! Dus dik verdiend zo’n heerlijk pakket!!

 9. Voor mijn lieve schoonzus die morgen de 20 weken van hun eerste kindje alleen moet beleven. Ook heeft ze haar salon noodgedwongen moet sluiten ivm de corona maatregelen en nu dus fulltime haar zwangerschap thuis doorstaat. Zij verdiend wel wat mental support aangezien zij altijd voor iedereen klaarstaat.

 10. Voor me lieve vrouw die goed voor me zorgt omdat ik nu herstellende ben van corona en zij het ook had maar niet kan uitzieken omdat ze heel veel met mij bezig is en zelf niet opknapt

 11. Graag voor me moeder en oma van de kids .
  Omdat ze altijd voor ons klaar staat en iedereen verwend en het wel eens tijd word dat zij verwend word …

 12. Heel graag voor mijn zusje…zij is voor 6 weken geleden komen wonen op een woongroep maar dat betekende ook dat zij een dag later voor 2 weken in quarantaine gezet werd omdat zei als nieuwe bewoner het virus kon dragen…dat was gelukkig niet het geval nu mag ze weer met alles mee doen op de woongroep alleen hebben wij haar al een tijdje niet mogen zien en even vasthouden en dat is verschrikkelijk omdat zij ook heel veel epilepsie aanvallen heeft.. daarom gun ik het mijn zusje

 13. Graag voor mijn moeder omdat zij de allerliefste mamma is voor mij en de allerliefste oma voor onze kinderen!
  Het gaat op het moment qua gezondheid niet zo lekker dus gun het haar nu nog meer dan normaal om ff lekker te genieten van een heerlijk pakket van jullie!

 14. Hoi herma,
  Allereerst wil ik jullie bedanken dat jullie prachtige pakketten weg geven en vooral in deze tijd dat doet een mens goed…
  Zou zelf een pakket aan mijn dochter willen schenken omdat zij dit jaar super hard geknokt heeft op school voor haar cijfers ze staat nu geen 1 onvoldoende dus waarschijnlijk geslaagd dat horen we 4 juni spannend
  Daar zou ze heel blij van worden dus duimen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *