Hoevelaken

Wie ben jij?

Hoi, mijn naam is Wendy Simons, 32 jaar. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kindjes. Een dochter van 4 jaar en een zoontje van bijna 1 jaar oud. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met haken. Dit vind ik heel leuk om te doen. Daarnaast vind ik een goed boek lezen ook heerlijk.

Hoe ben jij bij DA terecht gekomen?

11 jaar geleden heb ik de opleiding Assistent Drogist afgerond en ruim 10 jaar geleden ben ik door de vorige eigenaar van de winkel gevraagd of ik bij DA wilde komen werken. Hier heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. Ieder jaar doe ik een nascholing om zo up to date te blijven over de nieuwe ontwikkelingen in de drogisterij.

Waar word jij blij van?

Ik vind het fijn dat ik klanten een goed advies kan geven, ook bied ik ze graag een luisterend oor aan. Even een momentje voor de klant zodat ze gehoord worden.

Wat maakt ons uniek?

Dat wij de klanten op nummer 1 zetten, maakt ons uniek. Ook doordat we steeds meer kennis op doen door cursussen te blijven volgen met het hele team!

Wat betekent bij DA werken voor jou?

Ik vind het leuk dat er zoveel verschillende producten zijn waar we mee kunnen werken. Het samen werken binnen dit team vind ik heel gezellig.

Tot snel! Groetjes Wendy

15 reacties

 1. Voor mijn schoonmoeder Jannie Meinten die nog steeds met veel liefde op onze kinderen past omdat nog buitenshuis werken.

 2. Ik gun het mijn moeder Gerrie van beek. Ik woon als enige dochter 1 uur rijden bij haar vandaan. Ben al een paar keer heen en weer gereden om boodschapjes te brengen zwaaien en weg wezen. Mijn vader hoort ook nog bij de risico groep en ze blijven zoveel mogelijk binnen. Hoe leuk zou het zijn als mijn moeder sit krijgt . Groetjes Tanja Schreuders-van Beek uit Alphen aan den Rijn

 3. Hoi Wendy
  Ik gun het mijzelf eens een x ben de laatste tijd alleen maar druk en ik weet dat ik ook aan een ander moet denken maar dat doen ik zeer zeker met 100 tulpen gekocht iedereen gegeven boodschappen voor me moeder die het thuis niet uit kan kaarten schrijven voor iedereen etc dus gun ik mezelf dit heerlijke verwenpakket zalig

 4. Heel graag voor mijn zusje die afgelopen 4 april is bevallen van een zoontje.
  Die kunnen we nu niet knuffelen en vasthouden vanwege de corona virus.
  Dus zou super zijn om haar dit wel als cadeau te doen om haar even lekker te verwennen rond deze periode.

 5. Hoi Wendy

  Ik gun mijn schoonmoeder zo’n verwenpakket. Ze zit al bijna 6 weken thuis en kan niet even op pad omdat ze onder de risico groep valt. Dus zo’n cadeautje zou ze vast heel leuk vinden!

  Groetjes Marjolijn

 6. Hoi Wendy,

  Ik gun het mezelf wel, werk al 6 weken thuis. Doe boodschappen voor mijn ouders. En zou het super vinden een verwenpakket te winnen.
  Doordat ik thuis werk en niet altijd mijn pauze pak omdat het plannen van thuiszorg erg druk is op het moment. Zijn dit de mooie dingen
  Groetjes Annelies Thierry

 7. Ik zou heel graag het pakket voor mijn moeder willen winnen. Ze is normaal nooit ziek en altijd aan het zorgen voor anderen, ook in haar werk in de thuiszorg en als mantelzorger. Op dit moment kan dit niet, omdat ze al 5 weken ziek is, maar ze doet het toch. Het ging een heel klein beetje beter maar door veel te moeten zorgen voor mijn vader, die ook ziek is geworden en met de ambulance naar het ziekenhuis moest, had ze een zeer flinke terugslag. Ook mijn oma, waarbij ze normaal mantelzorger is, moest door de ziekte met de ambulance naar het ziekenhuis. Ze heeft het allemaal van erg dichtbij moeten meemaken en dit was erg zwaar. Door alle stress die er was (omdat ze beide tot de risicogroepen behoren) verdient ze zeker dit pakket zodat er voor haar gezorgd wordt en ze er weer snel bovenop kan komen om voor iedereen weer te kunnen klaarstaan!

 8. Ik gun mijn lieve moeder wilma vreekamp dit pakket. Ze werkt hard, namelijk: de huishoudelijke klusjes, klusjes in de tuin, oma helpen met boodschappen en de schoonmaak, ze helpt me zusje bij haar schoolwerk, en niet te vergeten is ze ook nog bezig met de studie kraamzorg. Kortom ze verdient een verwen pakket, om helemaal te ontspannen.

 9. Ik gun het mij moeder die altijd voor ons klaar staat maar dat kan nu niet. Ze ziet ons nu bijna niet en haar klein kinderen ook niet. Normaal doe ze elke maandag de was strijken maar dat gaat nu ook niet.. ze voelt zich nu zo eenzaam. Daarom even een opkikker.

 10. Voor mijn held in het Speciaal Onderwijs Imar Bouwman , die zo creatief mogelijk zijn leerlingen probeert bij te staan met zorg, raad en leerstof!!

 11. Hoihoi! Ik zou graag dit pakket willen winnen, om zo na een lange week werken in de zorg lekker te kunnen ontspannen. Tegelijk kan ik zo kennismaken met jullie winkel, heb er nog nooit iets van vandaan!

 12. Hoi Wendy en de andere medewerkers,

  Ik zou graag dit mooie verwenpakket willen winnen voor een collega. Wij werken in de zorg en zij werkt al 43 dagen achter elkaar. Trots op haar! En dan als nog altijd voor mij klaar staat.

  Groetjes, Samantha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *