Hoevelaken

Wie ben jij?

Ik ben Helena van Ravenhorst en ik ben 17 jaar oud. Mijn hele leven woon ik al in Hoevelaken samen met ouders en mijn broer. Dit schooljaar ben ik begonnen met de opleiding onderwijsassistente. Dit vind ik heel leuk om te doen!

Hoe ben jij bij DA terecht gekomen?

Sinds de zomer van 2019 werk ik bij DA Hoevelaken. Ik kwam in eerste instantie in de winkel omdat ik mijn examens gehaald had, dus ik had lekker veel tijd om te werken. Veel van jullie herkende me al, want ik werk namelijk ook bij Jumbo.

Uiteindelijk ben ik bij DA gebleven, het werken in de winkel beviel me zo goed en Herma vond dat ook! Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Ik sta achter de kassa, ik vul de schappen, ik help de klanten en maak ook een praatje.

Waar word jij blij van?

Bij de DA word ik erg blij van de collega’s die ik heb. Ze helpen mij altijd en we maken zeker ook veel lol. Ook word ik blij van de klanten die vaak vrolijk de winkel binnen komen en als ze een praatje komen houden. Klanten helpen vind ik ook leuk. Samen tot het juiste product komen die bij de betreffende klant past.

Wat maakt ons uniek?

Ik denk dat de DA uniek maakt door de kennis die wij hebben. Er is altijd iemand in de winkel die van alles wat af weet en bij wie alle vragen beantwoordt kunnen worden. Ook maakt DA uniek door de hechte band die wij als team hebben, waardoor we op elkaar kunnen rekenen en elkaar feedback kunnen geven.

Wat betekent bij DA werken voor jou?

Voor mij betekent de DA een super leuke werkplek met erg veel uitdaging. Ik vind het heel leuk om steeds meer kennis te creëren over de producten bij ons in de winkel, vooral van de medicijnen. Ik werk met heel veel plezier bij DA en dat hoop ik nog erg lang te mogen doen.

Tot ziens 😊

7 reacties

 1. Graag win ik het verwen pakket. 40-01-2020 bevallen van ons eerste kindje,een gezonde dochter. Helaas toen het kraambezoek eenmaal op gang kwam moesten we ivm Corona alles afzeggen nu is dit de laatste week van een bizar verlof waarin alles wat ik in de planning had met de kleine niet mogelijk was. Thuis blijven was de enige optie en (helaas) zal dit tot 20 mei zo blijven…
  Genoten (en nog) van onze kleine dame, niet het verlof die een kersverse moeder wenst helaas…

 2. Ik wil Herma en haar team nomineren. Ze hebben keihard gewerkt voor deze mooie zaak, en staan met jubileum en al Corona of niet dagelijks voor u klaar! Nu snap ik heel goed dat zij zichzelf niet gaan nomineren, maar ik wilde het wel gezegd hebben!

  1. Dag Joke,

   Wat een ontzettend lief bericht! Dit waarderen we allemaal heel erg. En we staan graag klaar voor onze klanten. Dus Joke graag tot ziens in onze winkel!

 3. Ik zou heeel graag het verwenpakket willen winnen. Dit om vriendinnen wat cadeau te doen en om zelf heerlijk te kunnen ontspannen na het best wel stressvolle werk in de zorg icm studie. Mijn vriendinnen zorgen toch nog voor steun in deze moeilijke tijd, daar ben ik heeel blij mee

 4. Voor Ina Van Altena
  Een super lieve dame en goede vriendin
  Voor deze crisis had ze dagelijks visite, de koffie staat bij Ina altijd klaar
  Maar nu is afzien
  Vol houden Ina
  Komt goed

 5. Wat een leuke actie en wat leuk jou hier weer terug te zien Helena! Dit pakket zou ik enorm graag winnen om aan Esther van de Beek te geven om een klein beetje uit te drukken wie zij voor ons is; een ontzettend lieve vriendin, voor mij en de meiden in een hele moeilijke tijd ❤️

  1. Gefeliciteerd! U heeft het pakket gewonnen. U mag het komen ophalen in de winkel of een DM sturen op facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *