Hoevelaken

Wie ben jij?

Hoi allemaal, mijn naam is Sterre van Dijk en ik ben 20 jaar oud. Na 12 jaar in Hoevelaken te hebben gewoond, ben ik vorig jaar naar Amersfoort verhuisd om op kamers te gaan. Mijn moeder woont nog steeds in Hoevelaken, dus ik kom nog regelmatig in het dorp. Momenteel zit ik in de laatste fase van de studie Onderwijsassistente, MBO niveau 4. Volgend schooljaar begin ik aan de PABO. 😊

Hoe ben je bij DA terecht gekomen?

Ruim een jaar geleden ben ik bij DA komen werken. Herma en ik zijn precies dezelfde dag begonnen! Als klein meisje kwam ik altijd al bij DA dus het was bekend terrein voor mij. Het werk is ook precies zoals ik me had voorgesteld, ik heb het super erg naar mijn zin in de winkel!

Waar word jij blij van?

Het klantencontact vind ik het allerleukst. Iedereen staat ervoor open om geadviseerd te worden en een gezellig praatje te maken. Nu ik een jaar in de winkel sta merk ik, dat ik steeds meer kennis krijg over ons ruime assortiment. Dit komt door de cursussen die we regelmatig volgen en doordat ik veel dingen op steek van mijn collega’s. Ik ben nog steeds heel gemotiveerd veel meer te weten te komen!

Wat maakt ons uniek?

Bij ons staan de klanten op nummer 1, ik denk dat dat ons het meest uniek maakt. Daarnaast hebben we een uniek assortiment met onder andere Janzen, Eyelove, 100bon, Louis Widmer en veel geuren. Ook als we iets niet in de winkel hebben, zijn we altijd bereid om het te bestellen of een goed alternatief aan te bieden. 😊

Wat betekent bij DA werken voor jou?

In eerste instantie heel veel plezier beleven samen met mijn collega’s. Ik heb het echt onwijs naar mijn zin binnen het team. DA geeft mij ook de mogelijkheid om veel te leren over wat we in de winkel hebben. Ik mag ook veel doen op gebied van social media en de blogs, wat ik onwijs tof vind om te doen.

Ik hoop jullie snel te zien in de winkel! Groetjes Sterre 🙂