Hoevelaken


Hallo ik ben Alinda de graaf. 

Ik werk sinds vorige week bij de DA in Hoevelaken. Ik kom uit Bunschoten Spakenburg en ik heb 2 dochtertjes. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik leuke dingen met de kinderen. 

Door mijn vriendin Janine die ook in de winkel werkt, ben ik hier terecht gekomen. Ik wilde bij DA werken omdat je veel met mensen omgaat en je nooit alleen werkt. Voorheen heb ik altijd in de horeca gewerkt en die gezelligheid herken je toch wel weer terug in de winkel.

Mijn eerste indruk van de winkel was dat ik het een super leuke en gezellige winkel vind. Mijn eerste dag kreeg ik echt super veel informatie. Het was echt heel leuk om met Herma te werken en ik kreeg er een goed gevoel bij. Ik heb nu alweer zin in mijn volgende werkdag! Ik denk dat ik hier een leuke en leerzame tijd tegemoet ga🤗

7 reacties

 1. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn Topper Marit om haar mee te laten stralen.
  Zeker nu verdient ze wel wat extra’s , omdat haar kapperszaakje noodgedwongen dicht is en ze nu een handje meehelpt in de zorg voor anderen, waardoor ze minder thuis is en natuurlijk ook extra risico’s neemt.

 2. Ik wil het pakket graag winnen voor mijn dochter. Ze heeft in deze rare tijd toch een examen onderdeel gehaald voor haar opleiding tot handhaver.

 3. Ik zou het verwen pakket graag willen winnen voor mijn moeder! Die nu keihard aan het werk is in de zorg! En daarnaast zoveel dingen vrijwillig regelt voor der werk!
  Ze mag nu ook wel keer aan der zelf denken en even ontspannen in deze gekke tijd

 4. Ik zou dit pakket gewag willen winnen voor mijn schoonmoeder die graag bij jullie komt, maar nu haar huisje niet uit durft!
  Ik denk dat ik haar met dit pakket wel weer kan opfleuren…♡

 5. Ik zou heel graag het pakket voor mijn lieve moeder willen winnen. Ze is normaal nooit ziek en altijd aan het zorgen voor anderen, ook in haar werk in de thuiszorg en als mantelzorger. Op dit moment kan dit niet, omdat ze al 5 weken ziek is, maar ze doet het toch. Het ging een heel klein beetje beter maar door veel te moeten zorgen voor mijn vader, die ook ziek is geworden en met de ambulance naar het ziekenhuis moest, had ze een zeer flinke terugslag. Ook mijn oma, waarbij ze normaal mantelzorger is, moest door de ziekte met de ambulance naar het ziekenhuis. Ze heeft het allemaal van erg dichtbij moeten meemaken en dit was erg zwaar. Door alle stress die er was (omdat ze beide tot de risicogroepen behoren) verdient ze zeker dit pakket zodat er voor haar gezorgd wordt en ze er weer snel bovenop kan komen om voor iedereen weer te kunnen klaarstaan!

 6. Ik gun het verwenpakket mijn moeder. Gewoon omdat ik van haar hou en het fijn is om iemand in deze nare tijd extra in het zonnetje zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *